Lite fornøyd Dyche

sean Dyche pressekonferanseBurnley gikk på nok bortetap og nok en gang ble Lancashire-laget snytt for straffe. Begge lag skapte tilstrekkelig med sjanser til å vinne oppgjøret, men det var Southampton som trakk det lengste strået og dro i land tre viktige poeng.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Straffesituasjonen der Burnleys George Boyd var i angrep og ble taklet i feltet av Jose Fonte fikk sjefen til reagere. Mål i hver omgang, ene av Shane Long og andre et selvmål av Jason Shackell var det som trengtes for at Southamptons gode form ble opprettholdt.

– Jeg tviler på at de forventet å gå til pause med en ledelse, fordi vi spilte veldig bra, poengterte Dyche. Vi reiste ned hit, spilte offensivt og skapte fire gode sjanser og skulle hatt en straffe. Det er den tredje vi ikke har fått de siste ukene og jeg her ikke noen problemer med straffer, en det var en straffe. 

– Jeg ber spillerne mine om ikke å spille, men det må kanskje endres fordi jeg må nok være den grønneste manageren i verden som ser på det slik. Der ligger også marginene i Premier League, dessverre.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg spilte med Kelvin (Davis) flere evigheter siden og han er en fin keeper, men det var nok er våre dårlige avslutninger. De var alle innen rekkevidde for keeperen og vi må lære på dette nivået, vi må utnytte sjansene våre. Jeg var litt skuffet, men tviler aldri på spissene mine fordi jeg vil at de skal spill med den friheten til å bomme på sjanser.

– Jeg sitter igjen med følelsen at de sjansene som ble skapt, burde ha blitt utnyttet. I annen omgang var det jevnt inntil de fikk målet og derfra ble det ført for oss, men vi prøvde å påvirke kampen og det er slik vi spiller. Vi gir aldri opp og må tørke av oss støvet og prøve igjen, avsluttet manageren.