Lite sannsynlig med forsterkninger

I lys av Danny Ings’ skade forventer ikke Burnley-sjefen å begi seg ut på overgangsmarkedet i jakten på en erstatter eller forsterkning for angriperen.

Foto: BurnleyFC.com

Angriper Ings er antatt å være ute i minst tre måneder og opptil et halvt år og dermed er the Clarets en spiss mindre en halv sesong. Det er lite sannsynlig at Howe blir å begi seg ut på overgangsmarkedet, men det nevnes ingenting om et eventuelt lån da den økonomiske situasjonen kommer til å bestemme mye av det som kommer til å skje på Turf Moor. Størst bekymring er det i forkant av kommende kamp, Capital One Cupen (mot Port Vale) der kun Charlie Austin blir å være tilgjengelig, da både Vokes og Pato er ute i landslagtjeneste.

– I en ideell verden ville vi nok det, ja (benyttet overgangsmarkedet), men jeg tror ikke vi er der for øyeblikket. Finansene kommer nok til å diktere at vi blir med det vi har, innrømmet sjefen. Det er et slag i ansiktet for Danny og for oss fordi han en en viktig spiller.

Det etterlater oss med en litt tynn stall, de (spissene) er fire store spillere og Charlie har ikke vært med oss de siste dagene grunnet sin datters fødsel – så det har ikke vært den beste forberedelsen for oss – men vi må støtte de spillerne vi har i troppen til å gjøre jobben, avsluttet Howe.