Delfouneso-debut sikret tre poeng!

(Hull 0-1 Burnley): Nysignering Delfoueneso fikk drømmedebuten med et tidlig mål som ble omgangens eneste nettkjenning. Andre omgang besto av skremmende mange feilpasninger av de lilla- og lyseblå og et dominerende Hull-lag som heldigvis ikke hadde flaksen på sin side.

Nysignering Nathan Delfouneso gikk rett inn i start-XI som enslig spiss og erstattet Iwelumo som varmet benken i det som ble betegnet som sesongens viktigste kamp for Burnley.

Gjestene oppnådde også en milepæl i kampen; aldri før i historien har Burnley stilt med tre engelske U21-spillere i en og samme kamp (Rodriguez og leiesoldatene Cork- og Delfoueneso).

Nysignering Delfoueneso fikk drømmedebuten! Fem minutter var spilt og Delfouenesos første ballberøring kom etter et Wallace-hjørnespark, touch av Cork og Rodriguez før Delfoueneso geleidet ballen pent i mål!

Burnley hadde kontroll og virket godt organiserte den første halvdelen, men midtveis uti omgangen begynte Hull å flekke tenner med flere halvsjanser hvor Burnleys forsvar måtte vise ferdigheter for å beholde nullen. Etter noen sjanser- og tilleggsminutter senere ble lagene sendt i garderoben med et Burnley i føringen.

Etter sidebytte var det Hull som fikk den beste starten, sørget for å gjøre Clarets-fansen nervøs, forsvarsrekka til de lilla- og lyseblå fikk stadig mer å gjøre. Burnley ga fra seg ballen unødvendig mye til tider og keeper Grant presterte med flere kjemperedninger i en omgang der Hull var det dominerende laget.

Med 17 minutter igjen ble Elliott satt inn for Wallace som var relativt anonym den siste timen. Eagles sto for overraskende mange feilpasninger og ble byttet ut ti minutter før full tid av navnebror Iwelumo. Hull fortsatte å presse og sende ballen retning Grant som definitivt hadde en god dag på jobb og resultatene blant andre lag begynte å gå i Burnleys retning.

Da dommeren blåste i fløyta etter tre tilleggsminutter, kunne Howe konstatere at Burnley kjempet seg til en ufattelig viktig seier!

Burnley: Grant, Mears, Fox, Carlisle, Duff, Marney, Cork, Eagles (Iwelumo 82), Wallace (Elliott 73), Rodriguez, Delfouneso.
Innlegg: Alexander, Edgar, Bartley, Bikey, Jensen.
Fule kort: Fox 34, Mears 54

Hull City: Guzan, Dawson, Gerrard, Chester, Rosenior, Barmby (Amoo 72), Koren, Evans, Harper (Simpson 87), Fryatt, McLean.
Innbyttere: Hobbs, Garcia, Cairney, Belaird, Oxley.

Dommer: Darren Deadman.
Tilskuere: 20,218