McCann om Howe

foto: lancashiretelegraph.co.uk
Foto: burnleyfootballclub.com

Chris McCann føler at Burnley beveger seg i riktig retning under ledelse av Eddie Howe. Midtbanespilleren var den viktigste brikken i managerens kontraktfornyelses-kabal i sommer, en forhandlingsprosess der unge McCann satt igjen med en god magefølelse om Howes visjon.

Det kommer også fram at McCann muligens kan overta kapteinsbåndet etter Grezza.

Midtbanespilleren har de siste to sesongene vært plaget av skader og fikk ikke slippe til før mot slutten av sesongen som var hvor han like så greit satt inn et vakkert mål i comebacket. Det var lenge spekulert i om ikke iren kom til å bytte klubb, deriblant Bolton med Owen Coyle i sjefsstolen, men hovedpersonen valgte å binde seg til Burnley i to nye år etter å ha sett og blitt fortalt hva managerens visjon for klubben er.

Et nytt treningssenter og oppgraderingen av treningsfeltet er bare noen av de tingene som overbeviste McCann at dette er en klubb å holde fast ved. Samtidig som den snart 24-årige midtbanespilleren anses som en potensiell kandidat til det ledige kapteinsbåndet.

Man kan se forskjellen med den nye gymsalen og med oppgraderingen av treningsfeltet – det gir en stor innflytelse. Alt rundt (klubben) forbedres og jeg tror at sjefen har hatt en innflytelse på hele prosessen, forklarer Chris og legger til avslutningsvis i det han blir spurt om den ledige kapteinsrollen; Forhåpentligvis var det ikke første og siste gang, vi får se hva som skjer – jeg er bare glad for å ha returnert til fotballen og har fått orden på fremtiden min, men hvis det skjer så er det en bonus.