Mee: – Ønsker å gjøre det bra

En permanent overgang fra Etihad Stadium har ligget i kortene en stund etter at manageren gikk offentlig ut og bekreftet interesse for Ben Mee.

Overgangen ble forankret idag og den tidligere leiesoldaten kan omsider kalle seg for en (permanent) Burnley-spiller; en fremtid han gleder seg over og ser frem til.

Som den andre signeringen til manager Howe og den andre fra Etihad Stadium som har skrevet under en tre- og et halvt års kontrakt. Etter å ha startet 22 kamper for the Clarets siden overgangen i sommer har han figurert både i sin naturlige midtstopper og en litt mer uvant venstreback, uansett så har 22-åringen vist seg fra såpass imponerende sider at flere etterlyste en permanent overgang.

Foto: Lancashire Telegraph

Jeg har ingen problemer med å forlate reiret, det er en bra klubb her også. Pengene er naturligvis annerledes, men det er ikke dermed sagt at de hjelper på, vi har et godt lag her, godt samhold og det er det jeg liker, sa 22-åringen og retter et lite stikk mot sin tidligere arbeidsgiver;

– De gjennomstrømmende midlene er kanskje et hinder for samholdet, men vi har det helt klart her. Her er alle hyggelige og samlet som er en viktig ting.

– Jeg mener vi kan klare å utrette noe denne sesongen, og hvis ikke, så har vi en god og ung stall til neste sesong som vil uansett vil gjøre det bra. Vi ser kun til denne sesongen og manageren vil at vi skal kjempe oss opp og det tror jeg vi kan klare. 

Jeg ønsker å gjøre det bra på det personlige plan, samtidig som laget gjør det bra kollektivt. I utgangspunktet var det «vi ser hvordan du gjør det og tar det derfra», men jeg har trives i rollen og manageren har vært god mot meg ved å hente meg på lån og gi meg masse tillit – så det har blitt blitt veldig bra.

– I begynnelsen av sesongen så jeg litt på klubben, snakket med manageren og fikk vite at han ønsket å spille meg og det gleder meg at det har blitt slik; spesielt den siste måneden og den formen vi har hatt. Vi har et veldig godt lag og jeg mener vi kan gjøre det bra her, avsluttet Mee.