Mee ser fram til oppgjøret

Forsvarer Ben Mee ser fram til oppgjøret mot West Bromwich og håper at laget henter hjem fleste mulig poeng fram mot sesongslutt, men både han og Clarets-laget tar en kamp av gangen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Oppgjøret mot West Bromwich vises på idag søndag og blir et oppgjør mellom to lag det ikke er så stor forskjell på – poeng-basert. Med 15 kamper igjen av sesongen, vet begge lagene at samtlige poeng de klarer å skrape sammen kan og vil bli vitale når sesongen nærmer seg slutten.

– Vi er alle skuffet etter forrige runde der prestasjonene ikke var på vårt vanlige nivå, men en bør ikke ta seg for nær av det, på samme måte når en ikke kan fly høyt etter en god jobb. Vi jobbet veldig hardt ifjor og det fikk oss i den posisjonen vi er i nå, noe vi storkoser oss med. Vi er her for å spille mot de beste lagene i landet og mot noen av de beste lagene i verden. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi har gjort en god jobb så langt og vi ser alle fram til det som kan bli en spennende sesongavslutning. Det er et steg av gangen og vi ser alltid fremover, vi vet at de (W.Brom.) er veldig godt organiserte, men guttene er klare til kampen.

– Fansen kommer til å støtte oss og presse oss fremover og forhåpentligvis går vi tilbake til det vi gjør best og henter hjem tre poeng, avsluttet forsvareren.