Mills: – Gi fansen det de ønsker!

Leiesoldat Joseph Mills håper å kunne få tillit fra start mot Bolton som vil gi forsvareren muligheten til å møte broren sin som spiller for motstanderen Bolton, men så fort kampen starter legges familieforhold til side og fotballen tar overhånd.

Foto: BurnleyFC.com

Mills-brødrene spiller begge i Lancashire, men for forskjellige klubber og har muligheten til å møtes på Turf Moor idag under åpningskampen i Championship. Duoen har spilt mot hverandre ved to anledninger der Joseph har vunnet den ene duellen, Southampton mot Doncaster og i den andre endte det med seier til broren der Reading spilte tapte mot Doncaster.

Foto: BurnleyFC.com

Vi har spilt mot hverandre et par ganger og det blir ikke lettere, sa forsvareren som har to brødre til i fotballen med fortid i Swindon og Southampton. Vi snakker selvsagt sammen, men jo nærmere det er kampen, desto mindre snakker vi sammen og når lørdag kommer setter vi familieforholdet til side og spiller ball. Det er det viktigste og man må holde fokuset til kampen og gjøre jobben sin.

– Vi får begge våre ligadebuter (for nye klubber) og begge ser fram til det. Det er tre poeng å hente som krever at familieforholdet legges til side og vi må gjøre det som kreves der ute, noe vi er klare over. Det er to kamper foreløpig, en for meg og en for han, men det er mulighet til å ta ledelsen.

– Det kommer til å være en strålende stemning og det spås en utsolgt stadion på Turf Moor. Jeg har vært heldig som har kunne spille i store kamper, men er ikke trangsynt og vet hvordan dette oppgjøret kommer til å bli. Jeg liker å storspille under en slik stemning og håper å kunne gjøre det denne helgen også. Det var godt å få en seier i midtuken, men det er nå det gjelder og vi trenger å vinne kampene. Stemningen blir elektrisk og forhåpentligvis kan vi gi fansen det de ønsker, avsluttet leiesoldaten.