Grant om ambisjoner

Burnleys burvokter, Grant forteller at mye står på spill når the Clarets skal temme tigerne på KC Stadium ikveld. To formgode lag møtes til dans, to gode lag med Play-Off som mål og begge med en gyllen mulighet til å oppnå det. Playmaker Eagles på sin side forteller hvordan laget skal oppnå sin ambisjon om opprykk til Premier League.
The Clarets reiser østover med en god form å vise til, fire av de fem siste har endt med Burnley-seier og kun et tap i ligaen på de siste ni kampene har vekket liv i drømmen om opprykk under Eddie Howes ledelse.

Hull er ikke ulike de lilla- og lyseblå; de har tapt kun to av de siste 20 kamper. En utfordrende, vanskelig og viktig kamp venter mellom to lag som Grant mener har mye til felles.

De er et lag som har tatt seg sammen og funnet formen, forklarer Grant. Det samme kan sies om oss, vi viser konsistens når vi spiller kampene, så det kommer til å være en god utfordring for oss, det er mye på spill.

– Slik er det i denne ligaen; du kan finne formen, få til flere gode resultater og ting kan fort endre seg. La oss håpe at det fortsetter og at vi forhåpentligvis kan få til enda et positivt resultat. Det var nok et par som avskrev dem i begynnelsen av sesongen, men de har vist styrke og hentet noen gode spillere. Manageren virker å ha dratt alle i samme retning. Det er ganske likt det vi har fått til her, så det kan bli interessant, forklarer Grant.

En av Burnley-fansen go’-spiller, Chris Eagles, hadde også sitt å si om oppgjøret og fremtiden generelt; playmakeren legger ikke skjul på klubbens ambisjoner om opprykk og har slagplanen klar.

Vi manglet litt flaks i de kampene vi hadde tidligere i sesongen, forteller playmakeren. Flaksen endrer seg fortløpende, som du har sett og topp-tre lagene kommer til å bli rokert på. Vi har satt oss som mål å ikke tape noen kamper resten av sesongen – klarer vi det kan jeg garantere at vi er på direkte opprykk. Vårt mål er 2.plassen, oppnår vi den, ser jeg ingen grunn til hvorfor vi ikke kan ta igjen QPR.

– Jeg gleder meg til det som venter, legger Eagles til. Jeg er ikke sikker på hvem vi skal møte, men vet at det er en del lørdags- og tirsdags kamper – det gleder meg fordi vi har et godt lag i form og kan ta poengene fortere og klatre oppover tabellen fortere.