Neste: Millwall

Millwall fcthe denThe Clarets reiser til hovedstaden og møter et Millwall-lag som er beryktet for å gjøre livet vanskelig for sine motstandere, men formen er ikke den beste. Lancashire-laget som troner på toppen av tabellen, tapte midtukens kamp mot West Ham i ligacupen og jager derfor sin åttende strake ligaseier. 

Sean Dyche må vurdere om Scott Arfield og Dean Marney blir tilgjengelige eller ikke, mens Michael Kightly forventes å starte nok en gang for de lilla- og lyseblå. For Millwalls så må de klare seg uten Jimmy Abdou (karantene) og Lee Martin, Martyn Waghorn, Mark Beevers og Paul Connolly.

Kampen blir den 58. mellom lagene og det har vært jevnt i løpet av de 83 årene med en knepent overtak fra Burnley 20-18-19. The Clarets vil ved seier her få sin tredje strake over the Lions som startet sesongen på elendig vis med seks kamper uten seier før det snudde med tre strake seire, men står fortsatt uten seier på deres fire siste kamper.

Millwall-manager Steve Lomas har benyttet seg av hele 27 spillere denne sesongen, noe kun Birmingham kan likestille. Videre har Millwall samme syndrom som Burnley hadde under Eddie Howe, sene innslupne mål. Hele syv mål har kommet imot på de ti siste minuttene – kun Doncaster kan vise til svakere tall (åtte). Burnley som ble slått ut av ligacupen i midtuken, vil følgelig heve kjerringa og fortsette ligaformen med nok en seier – og skulle det bli seier, så blir det deres beste sesongstart siden 1897 når de vant 20 og tapte kun to i løpet av 30 kamper. Skulle de lilla- og lyseblå vil oppnåelsen også bli den sterkeste seiersrekken på balløya – Football League, vel og merke.

Kampen spilles på The Den, lørdag 2.november kl 16:00