Neste: QPR

QPRTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCEt bokstavelig talt toppoppgjør i Championship venter og Turf Moor gjør seg klar til å riste atter en gang. QPR rykket ned fra Premier League forrige sesong og har kom et klart mål å rykke rett opp igjen, noe som gjør dette til den tøffeste utfordringen for the Clarets enn så lenge. 

På skadefronten er Ross Wallace fortsatt ute, mens Kieran Trippier er forventet å igjen delta i dansen på Turf Moor etter å ha slitt litt med en mindre skade/smell. For gjestene er fortsatt Bobby Zmora og Nedum Onouha ute, mens Andy Johnson kan få returnere til lagoppstillingen.

Ser man på statistikken så har Burnley gjort det bra mot QPR på eget gress, med en 50% vinnermarin på eget gress; 15-10-5 på de siste 30 kampene. Gjestene har derimot ikke hatt det lett på Turf Moor og kan kun vise til to seire; 3-0 i mars 1980 og 2-0 i desember 2007. Kampene har vært kjente for sine mål og det trengs kun fire nettkjenninger for at det skal runde 100 mål mellom lagene.

Burnley troner på toppen av tabellen med en mager to-poengs ledelse og jager sin syvende strake ligaseier. Hjemmelaget har vært de første til å finne nettet i elleve av de siste tolv kampene og har vunnet samtlige kamper der de har scoret to eller flere mål. Videre står de med seriens nest beste forsvar som kun har sluppet inn syv mål.

QPR er det eneste laget i serien som forsatt er ubeseiret (8-3-0) og vet at en niende seier vil sende den til topps. Redknapps mannskap har sikret 22 av 27 poeng og er med det også det vanskeligste forsvaret å bryte gjennom i Englands fire øverste divisjoner.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 26.oktober kl 16:00.

Tidligere møter:
30.okt 2010 QPR 1-1 Burnley
15.jan 2011 Burnley 0-0 QPR