Neste: Swansea

swansea city afcTurf MoorChelsea-frustrasjonen møter United-dödaren til dans i Lancashire der de skal kjempe om tre viktige poeng. Burnley øyner håp om tre poeng mot svanene som sjeldent vinner på Turf Moor. 

Burnley-sjefen er lojal mot sine spillere og vil antageligvis sende ut det samme mannskapet som i forrige oppgjør. På skadefronten er Matt Taylor på vei tilbake, men må fortsatt klare seg uten Dean Marney og Kevin Long som begge er langtidsskadet. For gjestenes del, så er det ingen nye skadet å bekymre seg over.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Swansea vant i det forrige oppgjøret 1-0 om var tidligere denne sesongen, men får ingen enkel oppgave på Turf Moor der de kun har vunnet to av de siste 22 kampene (2-7-13). Skulle svanene klare å seire i Lancashire så blir det deres første dobbel over Burnley siden 1932/33-sesongen og øyner håp siden Burnley ikke har klart å score mot Swansea i tre av de siste fire kampene.

Burnley har kun sikret seg syv poeng på de siste ti kampene (1-4-5), kun Aston Villa har hentet færre poeng. Videre har the Clarets sluppet inn 44 mål, som er nest verst – kun QPR har mer med 45 og Burnley har ikke holdt buret rent i de siste ti kampene og kan vise til 20 mål imot.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Swansea har vunnet to av deres tre siste bortekamper og har kun tapt en gang (av 13) mot lag som ligger på nedre del av tabellen (6-6-1). Svanenes fallgruve har vært at de har gitt fra seg 16 poeng i kamper de har ledet, kun Everton er verre (17). Videre mistet toppscoreren sin Wilfred Bony ikke lenge siden og siden den gang har det kun blitt fem mål i serien.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 28.feb kl 16:00