Neste: Watford

watfordTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Watford til kamp der de må klare seg uten fjorårets toppscorer, Andre Gray. På eget gress er de ingen lett nøtt å knekke med veldig få baklengsmål, mens Watford har det omvendt. I dette oppgjøret har Burnley et lite og uvant favorittstempel som de håper å leve opp til. 

Burnley må klare seg uten Andre Gray som soner en fire kampers karantene for fire år gamle uttalelser på sosiale medier, mens Ashley Barnes fortsatt er ute med skade. Watford på sin side må klare seg uten høyreback Daryl Janmaat grunnet skulderskade og har forsvarerne Jose Holebas og Younes Kaboul tvilsomme.

Dette blir det første oppgjøret mellom Burnley og Watford i Premier League, fem av de seks siste møtene har endt med poengdeling, derav fire strake. Videre er Burnley sterke mot Watford og står ubeseiret på de åtte siste hjemmekampene (4-4-0).

Ting har gått litt trengt for de burgunder og lyseblå som kun står med tre mål denne sesongen, på fire direkte forsøk. På eget gress har Burnley de siste årene vært seige og kun sluppet inn fem mål på 16 hjemmekamper. Gjestene stiller med det eldste mannskapet i snittalder på nesten 30 år og har til gode å holde buret rent etter fem strake med baklengsmål.

Troy Deeney er helt klart den spilleren Burnley må passe seg for med sine 98 mål for klubben og spissen har scoret i tre av de fem siste oppgjørene mot Burnley.

Kampen spilles på Turf Moor, mandag 26.september kl 20:45