Nick Pope forlenger

Gledelige nyheter for alle Burnley-fans; Nick Pope skriver under en langtids-kontrakt med the Clarets og samtlige rykter om keeperens fremtid avfeies.

Nick har ikke fått allverden med spilletid denne sesongen, men var en bauta mellom stengene forrige sesong. En skade tidlig i sesongen tvang Sean Dyche til å hente Joe Hart til klubben og konkurransen om hanskene ble vanskeligere. Når Tom Heaton ble tatt inn i varmen midtveis i sesongen og Hart ble henvist til benken, var det mange som spekulerte at Pope kom til å forsvinne ut Turf Moor. Arsenal og Bournemouth var nevnt som potensielle destinasjoner, men alt er nå fortid etter at Pope skrev under en fireårs kontrakt med Lancashire-klubben. Med opsjon på ett femte år.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er på et bra sted. Skulderen føles bra og jeg ser fram til neste sesong. Med en kontrakt som strekker seg i fire nye år vil jeg være her i storparten av karrieren min. Når man skiver under en langtids kontrakt, så tar man høyde for klubben og menneskene man har rundt seg. Jeg elsker å være her og jobbe med guttene hver dag. Det er et herlig sted å være.

Jeg vil tilbake til der jeg var og hjelpe klubben med å bygge på de tre årene jeg har vært her. Forrige år var vanskelig med tanke på skaden og det var frustrerende og gikk ikke slik jeg håpet på etter en god sesong før det igjen. Men det har vært en fantastisk reise her og jeg ønsker å hjelpe klubben fremover, sa Pope.

Foto: BurnleyFC.com

Etter et vanskelig og skadepreget år, selv om det ikke var hans feil, så mistet Nick en sesong. Vi er henrykte over at han har akseptert en ny langtids kontrakt og det speiler klubbens mål. Vi har sagt at vi ønsker å være sterke på markedet og det inkluderer andre klubber som prøver å hente spillerne våre. Dette er et tydelig tegn på det. Nick er en profesjonell og vi er henrykt over å ha han her til 2024 og er fram til fortsatt godt samarbeid, la manager Dyche til.