Ny kamp, ny mulighet

Sean Dyche pressekonferanseBurnley gjør seg klar til nok en kamp i seiren og denne gang er hinderet Ipswich Town på deres hjemmebane Portman Road.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manageren vet at det ikke blir noen enkel utfordring mot the Tractor Boys som sikret Play-Off-plassering forrige sesong og har tilstrekkelig kvalitet i laget til å kunne kjempe om toppen denne sesongen også.

Jeg mener de er et gjennomført og godt organisert lag, de spiller for det meste 4-4-2 eller en utgave av den, sa Dyche. Mick er en slu rev og har vært i ligaen i mange år, samtidig som han har erfaring fra Premier League. De har en god manager, god stab og et lag som har vært nære i et par sesonger, vi vet de har et sterkt lag – noe vi føler vi også har og vi kommer til å være klare.

Vi leverte en sterk prestasjon på lørdag selv om avgjørelsene gikk oss – godt dokumentert – imot, det endrer ikke resultatet, men sett på sesongen under ett så tenker man at det er produtivt. Det er en omjustering i tankegangen på grunn av måten the Championship er.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg mener at vi hadde tre kamper før landslagspausen sist gang, denne gangen er det seks, som sier litt om endringen i både mentalitet og fysikk. Leeds-kampen var tøff hvor vi leverte en god prestasjon og et godt resultat.

Hjemmekampen på lørdag hadde vi en bra annen omgang, mens første var litt for metodisk og for treg i form at tempo og kampfølelsen. Det kunne ha endret med den straffe-avgjørelsen vi ikke fikk, mens andre omgangen var mer lik oss fylt med energi og flytende spill hvor vi skapte sjanser.

Generelt sett mener jeg det er gode tegn og mener fortsatt vi trenger å mikse og trikse ting, vi er fortsatt på markdet. Rouwen har kommet inn og vi venter fortsatt på formalitetene og ønsker å være konkurransedyktige i laget, avsluttet Dyche.