Ny spiss på plass

Sveitsiske Zeki Amdouni hentes fra FC Basel og føyer seg inn i angrepsrekkene til Burnley.

22-åringen skriver under en femårs-kontrakt med Burnley. Spissen nettet tolv mål for det sveitsiske laget forrige sesong og var toppscorer i UEFA Conference Leauge med syv nettkjenninger. Zeki har spilt på alders baserte landslag og sist for U21-laget der han scoret mot Spania i kvartfinalen.

Jeg er henrykt over å være her og ser fram til å starte. De to siste månedene var veldig viktige for meg. Jeg snakket med treneren og han ville virkelig at jeg skulle komme hit. Jeg ønsket veldig å jobbe med han og for meg var det viktig. Karrieremessig er det viktig at man velger en god klubb der manageren ønsker å ha deg. Jeg vet at Premier League er den beste ligaen i verden. Det blir ikke lett, men jeg er sikker på at med treneren og støtteapparatet, så kan jeg oppnå noe bra her, sa Zeki.

Han er en vi har hatt på radaren vår en stund. Zeki er en enorm trussel foran målet, måten han spiller den avgjørende pasningen skaper masse målgivende og takket være arbeidsinnsatsen han legger ned, scorer han også en del selv. Han er en intelligent spiller, teknisk begavet og med en flott arbeidsmoral. Han jobber virkelig hardt. Vi ser fram til å jobbe med han, han er et stort talent, sa Kompany om sitt siste tilskudd.