Ny sponsoravtale i boks

Burnley FC har idag skrevet under en «milti-million» punds sponsoravtale med onlinespill-produsenten Dafabet, som kommer til å pryde drakten de neste to årene. 

Avtalen løper over to år og kommer til å pryde samtlige seniordrakter i 2016/17 og 17/18-sesongen.

foto: BurnleyFC.com
foto: BurnleyFC.com

– Det har vært en lang prosess som har involvert mange bedrifter over hele verden, det sier litt om hvor lang klubben har kommet som en kommersiell aktør på verdensbasis, sa Anthony Fairclough, ansvarlig for klubbens kommersielle felt. Vi ble invitert til flere styrerom hvor vi aldri hadde fått muligheten tidligere, men Dafabet ble raskt trukket fram som vår ønskede partner basert på deres fartstid i Premier League.

– Jeg er veldig henrykt over Dafabets villighet til å la oss fortsette med vårt samfunnsansvar og utvide på verdensbasis og vi takker dem for at deres visjon gjenspeilet vår.

I løpet av 13 år har Dafabet blitt en betydelig investor og operatør innen online spill-industrien og tilbyr betting fra over 5.000 hendelser på verdensbasis hver uke, i tillegg til et bredt casino-magnfold på nett.

– Vi er veldig begeistret over å ha skrevet under en avtale med Burnley FC og ser fram til å bygge et godt samarbeid, de var verdige vinnere av the Championship forrige sesong og vi håper de får et suksessrikt opphold i Premier League, sa markedsjef John Cruces.

– Vi har vært aktive med å øke vårt nærvær i fotball og det er ingen tvil at avtalen med Burnley er nok et sted i riktig retning. Vi ser fram til å støtte klubben så godt vi kan, sa Dafabet-sjef Dimitris Karatzas