Ønsker du å se kamp på Turf Moor?

Burnley FC Norge har forhandlet seg til en avtale med moderklubben i England angående kampbilletter på Turf Moor

Avtalen innebærer at du/dere som potensiell tilskuer(e) tar kontakt via kontaktskjemaet der du skriver hvor mange billetter som er ønskelig å reservere og til hvilken kamp. Prosessen videre er at det blir sendt over en mail til klubben fra redaksjonen med antallet billetter som skal reserveres til de gitte kampene.

Vedkommende som tar kontakt blir da også kontaktpersonen billettene reserveres på, med mindre noe annet avtales. På kampdagen eller dagen(e) før møter da kontaktpersonen ved billettkontoret på Turf Moor, forteller at det er reservert billetter i det gitte navn og betaler på stedet.

I første omgang er dette et prøveprosjekt for denne sesongen (2012/13), med mulighet for forlengelse – avhengig av popularitet og interesse. Etter avtale med klubben er det ønskelig at meldinger om billett-reservasjon ankommer senest to uker før kampstart.

Kontaktskjemaet finnes her eller fyll ut nedenfor

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Det tas forbehold om at visse kamper ikke vil la seg gjøre å reservere billetter, dessverre er den populære kampen mellom Burnley og Blackburn 2.desember en av disse av sikkerhetsmessige årsaker.