Perfekt Dyche-jubileum

Dyche føler Burnley kan være et sterkt lag når de får til spillet sitt, slik de gjorde mot Norwich, og enhver motstander vil slite mot the Clarets. To mål av Chris Wood innen kvarteret spilt sørget for at gjestene, som vant over City i forrige runde, måtte dra hjem skuffet.

Sean Dyche ble etter Norwich-kampen den fjerde lengst-sittende manageren på Turf Moor. Jubileet kunne ikke vært bedre med tre poeng og sjefen var henrykt over mannskapet, som leverte en god prestasjon over hele banen.

Foto: BurnleyFC.com

Det var en herlig måtte å ferie på og det er jeg stolt over. I dag var prestasjonen og ikke bare resultatet noe å glede seg over, det var en fin avslutning på en fin dag. Vi var sterke og jeg følte aldri at resultatet var truet. Det er alltid den lille usikkerheten når du er manager fordi ingenting er over før det er over, men vi var i god form, solide defensivt, presset godt og åpnet dem tilstrekkelig til å kunne score mer enn de to målene.

Alle har sin egen stil, men når vi får til presset vårt er vi et vanskelig lag å bryte ned. Man må vite når man skal presse og ikke, det er en kollektiv ting og jeg var veldig fornøyd med hvordan de klarte seg idag.

Foto: BurnleyFC.com

Innlegget som førte til mål, så er jeg glad på trenerapparatet sin vegne fordi de jobber med dette på treningene og fortjener mye ros for det. Når det gjelder det andre målet, så vet vi hvor god Dwight er. Han utvikles hele tiden, har herlige føtter og levere en utmerket ball. Woody er rett mann på rett sted og det var litt av en bevegelse og avslutning, for det er ikke enkelt fra den posisjonen.

Det eneste jeg kan sette fingeren på er at vi ikke avsluttet det etter så mange kontringer i annen omgang, men de viste meg atter en gang nok til å vite at vi er sterke når vi får til spillet vårt. Bortsett fra skuddet som gikk i stolpen, skapte de veldig lite og Nick hadde en god redning gjennom kampen. I løpet av 90 minutter må man nok ha en redning eller to. Jeg var glad på hans vegne fordi han var ikke helt i form i går, men kom seg godt gjennom det og fokuserte godt, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Målscorer Wood hadde ikke scoret siden april og da to mål mot Cardiff som sikret videre Premier League-spill.

Det var fint å havne på scoringslisten og enda bedre med tre poeng. Det har vært litt ventetid, men det var godt å finne nettet igjen og sparke i gang. Jeg var sikker på at det ville komme og håpet at det ville skje snart. Vi måtte jobbe hardt som lag og ballen gikk heldigvis inn i dag.

Foto: BurnleyFC.com

Som spiss ønsker man å score så raskt sesongen starter og man vet også at neste sjanse kan dukke opp når som helst, så det gjelder å holde hodet kaldt. Det gjelder å være beredt når ballen kommer slik at de kan settes i nettet. Det var fint å score to mål for laget og vi så oss aldri tilbake etter det.

Slikt skjer når vi er på vårt beste, vi sikret tre poeng. Det er det vi prøver på og streber etter hver uke. Det er herlig å levere en god prestasjon og sikre poeng i tillegg til det. Vi stortrives på eget gress og jobber hardt for å vinne. Vi vant i dag og ønsker å bygge videre på det. Vi hadde fire kamper til å sikre poeng og startet sesongen greit. Vi er fornøyd med det og skal bygge videre på resultatet og skal jobbe hardt for flere gode resultater, sa Wood.

Foto: BurnleyFC.com