Positiv tross tap

Sean Dyche pressekonferanseEtter dagens tap mot Leicester var sjefen raskt ute og beroliget spillerne etter å ha gått på en skrell mot serieledene – deres første hjemmetap på 23 kamper. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Nigel Pearsons mannskap påførte Burnley deres første hjemmetap denne sesongen og økte avstanden med seks poeng til første plassen med syv kamper igjen. Sjefen var fortsatt positiv og fokuserte heller på deres imponerende form gjennom hele sesongen.

– Etter kampen minnet jeg guttene om hvor der er i serien og at det har tatt over ett år for noen å vinne over oss her, poengterte sjefen. Jeg minnet dem om den innsatsen og troen de ga idag, det er bare gode ting som skjer her for øyeblikket og jeg mener er idag er den ellevte kampen vi har spilt mot et topp åtte-lag og vi har hentet 22 poeng fra de kampene, som er langt fra dårlig. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

En storkamp byr alltid på kontroverser og denne var intet unntak; først fikk Burnley avfeid en sterk straffesituasjon og like før Leicester andre mål fikk Michael Duff en dytt i ryggen av målscorer Wood – heller ikke her rokket dommeren. Sjefen mener at det var veldig små marginer som sørget for at Burnley tapte.

– Marginene var små og når man spiller mot topplagene i serien er marginene viktige. De falt ikke på vår side idag, men det er ingen unnskyldning – de er et veldig godt lag og generelt sett fortjente de å vinne idag, avsluttet sjefen.