Pressemelding: Lee Hoos

Burnley FC bekrefter idag at Lee Hoos fratrer som styremedlem i sommer og bytter beite til Queens Park Rangers grunnet familiære forhold. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

David Baldwin som ankom Turf Moor ifjor tar over vervet.

– Det er trist å miste Lee og vi takker for hans betydelige bidrag. Siden han ankom klubben for tre år siden har han hjulpet klubben med å finne en stabil plattform for klubben å bevege seg fremover. Vi har vært klare over Lees ønske om å flytte nærmere familien og siden planlegging er nøkkelen til forretninger, var ansettelsen av David et ledd i dette.

– David har fått tid til å bli kjent med organisasjonen og er den naturlige arvtager til å ta over rollen som administrerende direktør i det vi ønsker å ta klubben tilbake til Premier League, lyder pressemeldingen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er trist å forlate Burnley etter tre- og et halvt begivenhetsrike år. Vi har hatt en utrolig utfordrende tid, men jeg føler vi har håndtert de utfordringene godt og et år i Premier League er noe jeg er stolt over, samtidig som Burnley FC er i gode hender til å se fremover. 

– Klubben har mange engasjerte og herlige mennesker, både på og utenfor banen og jeg vil personlig takke alle for deres innsats. Jeg ser frem til utfordringene som venter, men ønsker klubben all lykke i fremtiden, sa Hoos.