Rouwen Hennings signerer!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley henter tyske Rouwen Hennings til Turf Moor som den tredje angriperen denne sesongen. 27-åringen ankommer Lancashire fra tyske 2.divisjonslaget Karlsruher.

27-åringen med en hyggelig statistikk fra tyske 2.Bundesliga kan vise til 18 mål på 29 kamper. Den tidligere U21-spilleren se fram til den nye utfordringen og prøve seg på engelske liga.

Manager Dyche fryder seg over at spilleren han nå henter til klubben er et resultat av et rekrutterings-system som ble innført i løpet av hans tid ved Turf Moor-roret.

– Det er fint å være her, jeg er veldig stolt over å være en del av denne klubben og håper på mye suksess sammen, sa Rouwen. Jeg tenker at England og Tyskland er det beste stedet å spille fotball og for meg og familien, det er en herlig mulighet til å få mer erfaring. 

– Jeg møtte manageren tidligere idag og han fortalte meg om sine planer, det var et godt møte og nå vil jeg hjelpe laget med mine ferdigheter og vi ønsker å vinne alle kamper, avsluttet spissen med historie fra Hamburg 2, VfL Osnabrück og St. Pauli, før han gikk permanent over til Karlsruher.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Rouwen skriver under en tre-års avtale med Turf Moor-klubben og manageren fryder seg over at rekrutterings-systemet Burnley har opparbeidet seg og klubben begynner å høste fruktene.

– Fanen har hørt meg nevne det mange ganger; den økte oppmerksomheten på rekruttering og det europeiske markedet. Det er en vi sakte, men sikker bygger og Rouwen er en spiller som har kommet gjennom det systemet.

– Rekrutteringsavdelingen har overvåket han over flere måneder og når det ble klart at en mulighet var tilstede, følte vi det par passende å hente han til klubben. 

Vi ønsker han velkommen til klubben og ser fram til at han blir en suksess, avsluttet Dyche.