Sjefen etter lokalderbyet og avansementet

Manageren følte at hans lilla- og lyseblå mannskap fortjente å avansere etter å ha seiret 2-0 over nabolaget Preston North End i Capital One cupens andre runde, takket være mål av Kieran Trippier og Danny Ings i første omgang. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.come

The Clarets fikk en drømmestart mot lokalrivalene takket være et frispark av Kieran Trippier etter fem minutter som Danny Ings økte en halvtime senere. Selv om gjestene satte inn storoffensiven og virkelig satte press på Burnley, fikk ikke the Lillywhites hull på byllen og måtte reise hjemover uten avansement, men med hevet hode etter en strålende kamp.

– En må finne en måte å vinne på og det har vi gjort nok en gang, sa sjefen. Jeg mener guttene leverte en god prestasjon og vi spilte mye bra fotball, produktiv fotball, samtidig som vi var sterke uten ball, men selv om vi var uten sammenheng til tider så gikk øyeblikkene med kvalitet i vårt favør. Det var en periode i annen omgang der vi ikke klarte å holde på ballen, men all ære til Preston som spilte med stor frihet selv om de lå under 2-0.

– De presset og mistet litt av hemningen, var frampå og holdt det gående over hele gressmatten som gjorde livet vanskelig for oss, men etterhvert som kampen fortsatte, føler jeg vi fikk tilbake litt av kontrollen og var flinkere til å holde på ballen. Generelt sett, har vi gjort jobben. Det var et lokalderby mot et bra klubb med en god manager og gode spillere som jeg mener kommer til å være store denne sesongen – derfor er jeg også glad for resultatet.