Skuffet Jay ser fremover

Jay Rodriguez nettet sitt 13 mål for sesongen mot Norwich, men det hjalp lite for kanarifuglene vant komfortabelt over et Burnley-lag som aldri fikk det til å gli. Toppscoreren forteller at the Clarets nå må konsentrere seg om neste helgs motstander Middlesbrough.

Foto: BurnleyFC.com

Ved tolv minutter spilt ledet hjemmelaget med to mål, men the Clarets svarte nesten umiddelbart på et Ross Wallace-frispark som havnet på hodet til Jay Rodriguez som reduserte. Rodriguez’ sitt 13 mål denne sesongen var ikke nok og selv om flaksen gikk i deres favør når Grant Holt bommet på straffe, røk de lilla- og lyseblå ut før de i det hele tatt fikk startet på et cup-eventyr.

Alle er skuffet, innrømmer toppscoreren. Ved 2-0 og reduseringen vår trodde jeg vi kom oss tilbake, men Norwich viste at de er et veldig godt lag og jeg tror de kommer til å gjøre det bra i Premier League. Vi gjorde det ikke lettere for oss selv ved å ligge under 2-0 så tidlig og selv da skapte vi sjanser, men når de scorer fire sier det seg selv at det blir vanskelig. Vi klarte å få inn ett mål, jaget utligningen og når de bommet på straffe trodde vi dette var vår dag, men det var det ikke og all ære til Norwich.

Det er skuffende å bli slått ut av FA cupen, men vi må finne forbedringspunktet på treningene kommende uke fordi vi har en stor kamp neste helg. Vi må konsentrere oss om ligaen nå, Cupen er borte og det er ikke noe vi kan gjøre med det, så vi ser mot Middlesbrough neste uke hvor vi forhåpentligvis kan hente hjem tre poeng, avsluttet Rodriguez.