Overgang i sikte?

Leiesoldat Jack Cork kommer nok en gang med bekreftende rykter at hans tid i Chelsea er over og en overgang er mest sannsynlig. Etter Preston-kampen i helgen går midtbanespilleren enda lenger og sier han ønsker seg til Burnley. Permanent.

For litt over to uker siden uttalte hovedpersonen selv at han kunne tenke seg et klubbytte og en overgang til Burnley hadde vært stort. Etter storspill i Preston-kampen ble U21-spilleren intervjuet av lokal media og kunne røpe at han kunne tenke seg en overgang til Lancashire på permanent basis.

Foto: pendletoday.co.uk

– Chelsea har gjort det klart at de vil la meg gå mot slutten av sesongen,  røper 21-åringen. Jeg har ikke hatt tid til å snakke med manageren siden han ankom om hva som skjer – forhåpentligvis kan noe ordnes. Jeg liker meg virkelig her, det er en bra klubb, forteller Jack Cork.

Manger Eddie Howe ønsker naturligvis å sikre seg spillerens tjenester, men mye avhenger klubbens prestasjoner og om de lilla- og lyseblå kommer seg opp til Premier League.

Det er vanskelig å si hva som kommer til å skje, forteller Howe. Jack er Chelseas spiller og har vært utmerket for oss, men vi må avvente og se. Det jeg kan si er at han er en utrolig profesjonell og en flott fyr – vi høster godt av hans tilstedeværelse, avslutter Howe.