Stanislas om overgangen

Kveldens signering, Junior Stanislas forteller at det ikke var lett å bytte klubb, men muligheten til å spille fotball og Zavon Hines’ varme ord om Burnley sørget for at angriperen pakket kofferten og reiste til Lancashire. 

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å være her – det var en stor avgjørelse, men samtidig så er det viktigste å spille fotball, fortalte angriperen. Jeg ønsker å spille hver uke og det var noe som dessverre ikke skjedde i London og hvis man ikke får til det i en klubb, så må man se andre steder. Slik et fotball og forhåpentligvis kan jeg gjøre mitt inntrykk her. Burnley virker som en god familie-klubb med gode mennesker – jeg er glad for at alt har gått gjennom og er lysten på å spille.

Unge Stanislas har vært med West Ham siden han var ti år, tar følge med tidligere lagkamerat Zavon Hines og er veldig lysten til å spille sin del i en ny og spennende tid for Burnley

Jeg har snakket med Zavon et par ganger og han har fortalt meg hvor vennlige folk er her, manageren og staben og det er noe jeg ser fram til . Jeg hadde en samtale med Eddie Howe og han fortalte at han så fram til å hente mange unge spillere inkludert meg og mange av guttene her er sultne og bestemte på å komme seg tilbake til Premier League – det høres bra ut! avsluttet nysigneringen.