Stock: – Guttene ga alt

Midtbanespiller Brian Stock har under Sean Dyche fått flere kamper på rad, noe han selv er strålende fornøyd med og er strålende fornøyd med de lilla- og lyseblås kamp- og lagånd.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tapte for annen gang på hjemmebane i helgen under Charltons besøk, en kamp som var preget av flere kontroverser, blant annet et rødt kort til Kieran Trippier og et manglende rødt til Rob Hulse etter å ha plantet albuen i ansiktet på kaptein Jason Shackell. De lilla- og lysblå måtte klare seg med ti mann i 75 minutter, noe de klarte ganske bra – til tross for et surt Charlton-mål midtveis i annen omgang.

Etter  ha sett et ungt Burnley-mannskap sprudle på Turf Moor, er Stock overbevist at det kun er gode tider i møte.

– Dessverre gikk en avgjørelse imot oss, men vi jeg har ikke snudd meg siden, sa Stock. Tripps sa at det ikke var hands, men jeg var glad for lagets reaksjon og hvordan vi gjorde det – vi begrenset dem til veldig få sjanser og skapte ganske mange selv. I mange tilfellet kunne man ikke se at vi var en mann mindre og manageren sa etter kampen at det ikke føltes som et tap og så mange ting som var svært positive. Guttene ga alt på banen, vi spilte med hjerte og leverte en presentasjon som kommer til å sitte dypt inne for store deler av sesongen. 

– Det er viktig at vi børster av oss støvet fordi vi har to bortekamper og trenger å ta med oss det positive fra kampen og inn i den neste. Klarer vi å bygge på det hjertet, lidenskapen og forpliktelsen vi viste i garderoben, vil alt ordne seg. Det er et stort samhold og guttene kommer veldig godt overens, noe jeg ikke har vært del av på mange år og det er noe som kommer til å gjøre oss godt utover i sesongen, avsluttet Stock.