Stock: – Stort steg å komme her

Klubbens siste ervervelse, Brian Stock forteller at han fryder seg over å endelig kunne bli en del av the Clarets – en klubb han anser har stort potensiale. 

Foto: BurnleyFC.com

Stock ankom Turf Moor fra Doncaster Rovers etter at forhandlingene som hadde pågått gjennom storparten av sommeren omsider ble avsluttet og midtbanespilleren skrev under en to-års avtale. 30-åringen gjenforenes med manager Howe og assistent Tindall som han spilte ved side om side under sin tid i Bournemouth før Preston ble neste steget.

Det er en avtale som kanskje kunne ha blitt sluttført tidligere, men jeg er henrykt over å være her nå og gleder meg til å sparke i gang, sa Stock. Det er en klubb med et enormt potensiale og jeg har snakket med Eddie og Jason i løpet av de siste par ukene og har tro på ideene deres og gleder meg til å sette i gang. 

– Det er et stort steg å komme her og et jeg har ønsket lenge. Jeg mener det var et riktig tidspunkt å komme hit på, jeg hadde flere minneverdige tider med Doncaster Rovers og vi hadde mye suksess i løpet av kort tid – noe som var høydepunktet i karrieren min. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener at klubben og jeg ble enige at det var tid for meg å dra videre og jeg er takknemlig for å bli gitt muligheten av Burnley. Jeg har spilt mange kamper i the Championship og det har satt en standard. Det er en tøff liga og jeg har hatt våre knuffinger med noen av guttene her, men nå jeg på deres side og håper å kunne bidra med å dra laget i retning som er til det beste for klubben. 

– Kamper som Bolton og Blackburn er den type kamper man ønsker å spille, jeg har vært med i et Preston-Burnley-derby før, men har en forutanelse at neste uke kan bli litt av et oppgjør, avsluttet midtbanespilleren.