Stolt sjef

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var en stolt mann etter at hans Burnley håndterte den store anledningen der de fortjent plukket med seg sesongen første poeng mot Manchester United. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kampen startet med et fullsatt Turf Moor og direktesendt foran verdens kameraer som bød på en god oppvisning av the Clarets. Burnley fikk en god start og kunne fort tatt ledelsen allerede etter to minutter, men kampen endte med poengdeling.

Foruten prestasjonen og det at var vårt første poeng, var det herlig å se et fullpakket Turf Moor. Når jeg kom hit var det nok ingen som forutså dette, det har vært en flott reise for meg og fansen, ikke bare spillerne.

– Jeg sa til spillerne etter kampen at en stor del av vår vekst er å håndtere alt det som kommer med Premier League, mye mer media oppmerksomhet og TV-dekning, kameravinkler osv. Mot Swansea håndterte vi det og spilte veldig bra, og i dag håndterte vi det og spilte veldig bra. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er veldig fornøyd og mener vi presterte bra mot et meget sterkt Manchester United-lag, for det var helt klart det sterkeste laget de har sendt ut denne sesongen. Det var mye oppstyr rundt Di Marias debut og han vokste seg til rollen etterhvert som kampen utviklet seg, men det er en selvfølge fordi han er en fin spiller. 

– Generelt sett føler jeg vi holdt dem stille, Tom hadde en fantastisk redning i første omgang og Rooney bommet på med hodet i annen omgang, men foruten det var vi solide. Jeg likte laget, energien og kvaliteten vi viste og jeg mener det er viktig at vi tar (landslag)pause etter en så god prestasjon og vårt første poeng. Når kampene igjen sparkes vil vi være her og klare til å gi alt igjen, sa Dyche.