Tarkowski henrykt med debuten

James Tarkowski fikk en smaksprøve på sin kommende Burnley-karrière etter at han ble byttet ut med Michael Keane etter halvtimen mot Rotherham United og ser fram til nye muligheter i forsvaret.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren ble byttet ut med Michael Keane som måtte av banen etter å ha pådratt seg en smell i hodet like etter halvtimen og ble av sikkerhetsmessige årsaker byttet ut. Den tidligere Brentford-spillerne var en meget glad mann etter å ha fått debuten sin for de burgunder- og lyseblå og enda mer tilfreds med å ha sikret nok en seier uten baklengsmål.

– Det var en bra dag, jeg forventet ikke å komme inn og som forsvarer må man noen ganger vente på sjansen sin. Det var fint å komme seg utpå såpass tidlig i kampen og vinne, vi må være forberedt og det var et lite sjokk å komme seg utpå, men jeg mener vi gjorde det ganske bra i forsvaret.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var mange lange og direkte baller, noe jeg mener Ben taklet veldig bra. Noen ganger er motstanderen ekstra vanskelig å spille mot når de stiller med ny manager og Rotherhom jobbet sokkene av seg og ga alt, men vi gjorde det bra. 

– Det er fint å være i toppen til automatisk opprykk og det er opp til oss å holde oss der nå ved å prestere og hente de resutaltene som trengs for å bli værene der. Det blir en ny mulighet mot Forest til å sikre flere poeng som vil holde oss på plassen til opprykket, avsluttet Tarkowski.