Tarkys første intervju

James Tarkowski pressekonferanseThe Clarets’ siste ervervelse forteller til klubbens hjemmeside at Burnley fylte alle kriterier og dermed var overgangen fra Brentford til Turf Moor kun en formalitet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

23-åringen sa farvel til vest-London etter to år hos Brentford og skrev under en tre- og et halvt års kontrakt med Burnley fra Lancashire, et område han opprinnelig kommer fra. Midtstopperen er henrykt over å spille på laget han føler har en god sjanse til å sprette tilbake til Premier League.

– Det føles godt å være her. Det har vært en situasjon som har pågått i et par uker og jeg mener at klubben fylte alle kravene, det er et lag som er på vei i riktig retning og har en virkelig god sjanse til å sprette tilbake til Premier League, sa Tarkowski.

– Jeg ser fram til å starte, samtidig som det gir meg muligheten til å gjenforenes med mine røtter – hvor jeg ønsker å være. Jeg hadde et par samtaler med Andre for å se hvordan han har det etter overgangen og fikk meg meg litt informasjon her og der.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Etter at han kom hit så har han vært i fyr og flamme, scoret masse mål og jeg må være ærlig og si at det er enda en grunn til at jeg kom hit. Jeg har hørt mye om manageren fra andre spillere og mye av klubbens suksess den siste tiden har vært takket være han. 

Og hva slags spiller kan Burnley-fansen forvente seg i James Tarkowski?

– Jeg ville klassifisere meg som en midtstopper, men jeg er her for å forsvare også. Jeg liker å komme meg på ballen så ofte jeg kan, laget gjør det bra og jeg kan ikke forvente å komme meg rett inn i laget. Jeg må vente på muligheten og så vise hva jeg er god for når det kommer til det. Når det skjer, håper jeg å kunne beholde plassen i laget, avsluttet James.