Tidligere spiller og trener Frank Casper: – Kjøp Cork!

Tidligere angriper, Frank Casper kommer med en bønn til Burnley og Eddie Howe, i det han ber Lancashire-klubben gjøre det til en prioritet å hente Jack Cork til Turf Moor. Permanent.

66-åringen, som ved to anledninger har ledet klubben føler at nåværende manager Eddie Howe står overfor et gjenoppbygnings-prosjekt etter at klubben ikke maktet å avslutte sesongen på Play-Off plassering.

The Clarets var blant favorittene til å rykke opp etter en sesong i Premier League, men en turbulent start og manager-bytte midtveis i sesongen gjorde det vanskelig for Howe å etablere konsistensen som trengtes. Det var derimot flere positive tegn til en spennende fremtid i det Eddie Howe har som mål å redusere snittalderen i laget og med 24-årige David Edgar som viste frem solide takter som stopper.

Mens tidligere legende Willie Irwine uttalte at spillerne manglet lidenskap denne sesongen, går Casper litt lenger. Chris McCann kom tilbake fra skade og stiftet et imponerende midtbane-samarbeid med leiesoldat Jack Cork – sistnevnte er en den tidligere spilleren og manageren ønsker å se permanent i Burnley-trøya.

I følge visse rykter er Chelsea villige til å godta et bud på £750.000 for midtbanespilleren og derfor ber nå Casper Burnley om å handle raskt. Samtidig som han skryter av Chris McCann som han også håper kommer til å binde seg til klubben.

Han (Jack Cork) ville vært et tyveri for £750.000, jeg ville kappet av hendene deres, forteller 66-åringen kort før han bytter emne og lufter noen ord om midtbanekollegaen, Chris McCann. Jeg har alltid likt Chris, de savnet han utrolig da han var skadet. Han er den type spiller som kan tvinge kampen, en sterk spiller og flink til å løpe, samtidig som han har en god venstrefot og er ikke dårlig i lufta.

Etter å ha sett laget han har ledet tidligere, slippe inn 61 mål denne sesongen føler også den tidligere manageren at det trengs forsterkninger bakover. Veteranen er ikke den eneste som har nevnt det i løpet av sesongen som har vært, noe som også har blitt bekreftet med flere bytter på midtstopper-posisjonen siden Howe tok over roret.

Jeg tror de trenger et par forsvarere og kanskje en back, samt en sterk midtbanespiller. De har to angripere som kommer tilbake fra skade – Martin «Pato» Paterson og Charlie Auston – noe som vil være en stor bonus for dem, men jeg mener de trenger å hente minst fire eller fem spillere, avsluttet Casper.