Howe: – Vi vet hvem vi vil ha

Manager Howe betrygger fansen og sier at Burnley fortsatt er med i kappløpet om å hente Jack Cork, selv om de nå møter sterk konkurranse om midtbanespilleren, med både Blackpool og Southampton som de mest aktuelle kandidatene.

Cork tilbrakte 18 måneder på lån hos Burnley, har etter det lokal media meldte igår fått akseptert sine bud på 21-åringen – riktignok kom det ut idag at Blackpool ikke hadde fått akseptert budet sitt og Silly Season fortsetter der den slapp… Medkonkurrentene i Championship, Nottingham Forest og Leeds har også uttrykt sin interesse og det gjenstår fortsatt noe usikkerhet om Brendan Rodgers i Swansea kommet med et konkret tilbud også. Rodgers er forøvrig Corks tidligere ungdoms- og reservelagstrener fra Chelsea.

Jack selv har uttalt at han ønsker å bli i Burnley på permanent basis etter å ha høstet både ros og gode omgivelser i den lilla- og lyseblå delen av Lancashire. Manager Howe ønsker naturligvis å hente Cork tilbake, så lenge det er innenfor rimelighetens grenser hva prisen angår, som anslås å ligge på rundt £750.000.

Det er ikke en ideell situasjon at et par klubber har fått godkjent budet sitt, men vi har alltid akseptert at Jack kom til å trekke til seg interesse fra andre klubber. Vi er ikke ute av kappløpet og vi holdes fortløpende oppdatert om utviklingen, men vi må bare vente og se hva som skjer.

– Han er en god spiller, så det kommer til å være flere klubber som viser sin interesse, men vi jobber hardt med å hente spillere og så lenge han er innenfor vårt prisnivå, kommer vi helt klart til å gjøre det vi kan. Vi har identifisert våre mål, vi vet hvem vi vil ha og vi jobber med å prøve å hente dem, avsluttet manageren.