Tindall: – Fortsatt mulig

Burnley ble ikke annet enn frustrert etter 1-1 kampen mot Pompey på mandag, et resultat som stoppet deres imponerende snuoperasjon fra en tapsrekke til tre strake seire. Tross resultatet insisterer ass.manager, Jason Tindall på at det fortsatt er mulig med to kamper igjen.

The Clarets dominerte mot tidligere manager Steve Cotterill og hans menn som tross overlegenheten fikk inn et mål av tidligere kollega, David Nugent. Nugent fortjener anerkjennelse for å ikke ha feiret foran Turf Moor-fansen som ble målløse av Nuge’s fine avslutning. Burnley på sin side satte igang et massivt press og satt inn flere offensive bein på banen, noe som ga utligning- og et praktfullt mål av Chris Eagles kvarteret før slutt.

Foto: Burnleyfootballsclub.com

Jeg føler vi helt klart var det bedre laget og skapte nok sjanser til å vinne komfortabelt på en annen dag, forteller assistenten. Men slik er nå fotball og vi er skuffet – de gjorde livet vanskelig for oss som beskyttet ballen, men vi svarte bra og så fort Chris fikk inn målet, så vi ut som et vinnerlag som jaktet et mål – men vi gikk tom for tid.

– Wade bestrider målet litt ved å si at han fikk en liten nikk på den – men uansett så var det en flott oppbygging- og avslutning som gjorde de kommende 20 minuttene veldig underholdende. Fansen støttet oss, men vi fikk ikke til det vi ville, dessverre. Hvis du ser på tabellen, så har vi fortsatt en sjanse til å nå Play Off som er en spennende avslutning (på sesongen) og vi har fortsatt en mulighet.

– Det gjenstår to tøffe kamper, men vi reiser til Leeds, hvor det kommer til å være en fantastisk atmosfære og hvor vi kan vinne den kampen. Vi har vist at vi kan spille bra og vi kan slå hvem som helst i denne ligaen, så vi må gå ut der og prøve p vinne kampen og gjøre det til en enda mer spennende avslutning på sesongen, avsluttet Tindall