Tindall skryter av Marney

Foto: Burnley Express

Assisterende manager Jason Tindall sendte noen velvalgte ord rettet Dean Marney i det trenerduoen forbereder troppene til møtet med Hull, som forøvrig også er klubben der Marney ble hentet fra.

Midtbanespilleren ankom fra tigerne 18 måneder, men mistet plassen til Marvin Bartley tidligere i sesongen. Etter en lengre periode uten spill klarte 27-åringen igjen å komme seg inn på laget – med gode meritter.

Dean har gjort det ekstremt bra, sa Tindall. Han har trent helt utrolig de siste ukene og vært utmerket for oss og alle som så kampen på mandag så hvor fantastisk spiller Dean er. Jeg mener at han var utmerket mot Doncaster hvor han regjerte på midtbanen med sitt pasningspill – han er en stor spiller for oss.

– Jeg vil si det er tøft for enhver spiller som er ute av laget, men det trengs hard jobbing og klarer man det, får man sjansen og da får man betalt for alt det harde arbeidet. Man har sett det med «Deano», han var ute i kulden en stund og når kan kom tilbake mot West Ham var han fabelaktig, avsluttet assisterende manager Tindall.