Treacy forlenger og McQuoid forlater

Keith Treacy har forlenget med med Sheffield Wednesday og bidra til at the Owls’ kamp om opprykk fra League One. Populære Josh McQuoid pakket kofferten og reiste tilbake til London, mens veteranene Amougou og Carlisle har begge returnert til Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

Vingen har enn så lenge fått fire innhopp under Dave Jones – der alle har endt med seier og er nå kun ett poeng under byrivalene Sheffield United, der sistnevnte innehar den andre opprykksplassen. Første plassen er garantert Coventry. På Turf Moor derimot pakket leiesoldat Josh McQuoid sekken og reiste tilbake til London og Millwall etter å ha tilbrakt tre måneder i Lancashire der oppholdet har vært vellykket; ni kamper fra start og åtte innhopp. 22-åringen reiser med de beste skussmål tilbake

– Jeg mener han har gjort det bra, han har fylt forskjellige posisjoner som er jobben vi trengte fra han, sa Howe. Han kunne nok ha scoret noen fler mål enn det ene han fikk, men jeg vil si at han kan være veldig fornøyd med sin innsats. Det var en glede å jobbe med han og han har vært veldig bra å ha i laget. Vi ønsker han alt godt i Millwall. Personlig tror jeg han hadde godt av dette oppholdet og det er nok her han har fått flest kamper i Championship, fått erfaring og det har gjort bra for selvtilliten hans.

Leiesoldaten går dermed glipp av sesongens siste kamp mot Bristol City, men the Clarets blir «styrket» av Andre Amougou og Clarke Carlisle. Ellers forblir Zavon Hines med Bournemouth til 5.mai, men ungdommene Joe Jackson og Alex-Ray Harvey er tilbake fra sine låneopphold.