Trippier: – Ser fremover

Høyreback Kieran Trippier ser fram til det kommende oppgjøret og håper at de lilla- og lyseblå kan reise kjerringa etter helgens tap og dra hjem tre viktige poeng mot the Tykes.

Foto: saintsfc.co.uk

Tripper måtte – som resten av laget – bite i det sure eplet og konstatere at de ble slått av et bedre lag på St. Mary’s Stadium i sist runde da de gikk på et uvant bortetap, men ingen senker hodet av den grunn og tirsdagens dyst på Turf Moor mot Barnsley byr på atter en underholdende kamp.

Det vanskelige med et så stramt skjema er at det alltid er mulighet for slitne bein og med en av seriens minste tropper kan nettopp slikt bli en utfordring, men de lilla- og lyseblå har ingen planer om å gi seg uten kamp. Hvertfall ikke på hjemmebane, foran egne fans som krever at lagets hjemmeform begynner å peke oppover.

– Vi var naturligvis skuffet over å tape på lørdag, men de spilte veldig bra og vi fikk ikke kommet helt i gang før det var for seng, sa Trippier. Forventningene var høye, men man må gi dem skryt; de spilte bra og de fortjente tre poeng, vi spilte ikke bra, men vi har en kamp på tirsdag og forhåpentligvis kan vi starte på en ny seiersrekke.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi har to kamper i løpet av fire dager på å prøve å snu formen i riktig retning, der vi kan hente de tre hjemmepoeng som vi trenger. Vi må fortsette å jobbe hardt, holde sammen og ha fokus fordi vi vil at kampene skal komme fortløpende. 

Den kommende  motstanderen er et lag Trippier har kjennskap til etter å ha tilbrakt tid med the Tykes på et sesong-langt lån ifjor. Forsvareren håper at utfallet blir annerledes enn deres første møte på Oakwell i oktober, der de røde gjorde rent bord og rodde i lang en 2-0-seier.

– Laget er forandret fra den tid jeg var der. Det er fortsatt et par kjente ansikter, men det er en ny manager som har hentet inn mye nytt og det kommer til å bli en vanskelig kamp. De kommer til å kaste alt mot oss og de har vært lenge nok i ligaen, så jeg tror at det kommer til å bli en vanskelig kamp. 

– Men det er en kamp vi ser fram til og en der vi forhåpentligvis kan hente tre poeng. Jeg var skuffet over hjemmeformen ved starten av sesongen når vi ikke vant mange kamper, så vi må sikre mer poeng hjemme – vi trenger at fansen stiller seg bak oss og hjelper oss å hente det resultatet vi trenger. Vi trenger et par seire og forhåpentligvis kan vi klare det i morgen, avsluttet Trippier.