Turf Moor nominert til prestisjetung pris

Burnley FCs baneanvarlig Paul Bradshaw og hans Turf Moor-mannskap er blant tre andre klubber nominert til «årets bane»-prisen i Championhip.

Idag, onsdag 6.april kommer dr. Stephen Baker fra Sports Turf Reearch Institute på besøk for å bedømme Burnleys hjemmearena Turf Moor. De tre nominerte er Nottingham Forest City Ground, Norwich Citys Carrow Road og nevnte Turf Moor etter dommernes- og gjestende manageres tilbakemeldinger i løpet av sesongen.

– Vi er selvfølgelig fornøyde med å bli nominert i denne kategorien etter all arbeidet om er gjort med å gi spillerne et utmerket dekke, forklarer Paul Bradshaw. Det var vært en laginnsats av alle baneansatte og jeg mener vi høster goder av gressmatten på Turf Moor, £700.000-investeringen i en Desso-matte forrige sommer var tatt imot med åpne armer og vi har nå en gressmatte i toppklasse å jobbe med.

– Tross en hard vinter, en av de verre vi har opplevd på lenge, har banen klart seg formidabelt, skryter Paul. Varmekablene var lagt slik at de skulle tåle treningsøkter på vinterstid og vårparten uten at det ville påvirke gressets kvalitet – og jeg er sikker på at fansen er enige i at det var en fornuftig investering, avslutter baneansvarlig Bradshaw.