Underholdning av høy klasse

(Sheff Utd 3-3 Burnley): Det som startet som en kjedelig førsteomgang tok seg betraktelig opp i andre og ga fansen absolutt valuta for pengene.. Hele seks mål fikk de tilreisende nyte i en kamp som inneholdt både dårlig forsvarspill og godt angrepsspill.

I løpet at kampens første 45 minutter var et hovedsakelig vingen Eagles og Rodriguez som skapte det som var av sjanser for Burnley. Etter flere forsøk og sjanser hvor Claret-fansen holdt pusten ikke bare en gang, ble det ikke annet enn fløyteblås før sidebytte.

Andre omgangen derimot bød på det som absolutt kan kalles praktfotball – av begge lag. Det skulle ikke mer enn fem minutter etter sidebytte før ballen før første gang havnet i nettet: Playmaker Chris Eagles legger inn en flott pasning mot feltet, hvor Dean Marney lurer det som er av forsvar- og offside, før han på elegant vis sniker ballen i mål og sender bortelaget i føringen.

Ikke mer enn to minutter tok det før assist-mannen, Chris Eagles viser hva han er god for fra krittmerket atter en gang. De Laet feller Mears i feltet, dommeren blåser og symboliserer straffe. Playmakeren får igjen muligheten til å vise hva han er god for i Graham Alexanders fravær og Burnley leder 2-0.

Man kan delvis si at Burnely ble noe høye på pæra, for fem minutter senere, 57.min, blir Bogdanovic sluppet gjennom av forsvarer Mears og førstnevnte gjør ingen feil mot Jensen. 2-1. Noen bytter senere og flere sjanser, var det igjen tid for nerver; Klokken viste 82 minutter spilt når Mears igjen gjør en feil i forsvaret og slipper gjennom Lowton, som utlikner til 2-2. Åtte minutter gjensto av ordinær tid.

The Clarets setter press på hjemmelaget og gjør det de kan for å dra i lang hjemmeseier. I kampens siste spilleminutt dukker unge Jay Rodriguez opp og putter inn 3-2 etter er fenomenalt forarbeid av Mears (som har blitt stemplet som syndebukk i løpet av kampen). Fire tilleggsminutter er lagt til.

Noe fram og tilbake, Burnely prøver å dra i land seieren, mens Sheffield United gjør det de kan for å berge skinnet. Noe de klarer. Tre minutter på overtid dukker Yates opp og putter inn utligningsmålet som sørger for 3-3, kort tid etter blåser dommeren av kampen og en av rundens mest underholdende kamper tok slutt, men FOR EN KAMP!

Burnley: Jensen, Mears, Fox (Edgar 66), Cort, Bikey, Elliott, Eagles (Wallace 74), Marney, Cork, Iwelumo (Thompson 74), Rodriguez.
Innbyttere: Alexander, Eckersley, Paterson, Gran
Gule kort: Rodriguez 36, Fox 62

Sheff. U: Simonsen, Nosworthy, Morgan, Ertl (Lowton 78), Britton, Bogdanovic (Evans 69), yeates, Cresswell, Calve, De Laet (Jordan 85), Quinn
Innbytter: Montgomerie, bartley, Slew, Wright
Gule kort: Britton 41, Lowton 81

Dommer: Eddie Ilderton
Tilskuere: 22.936