McDonald til Scunthorpe

Midtbanespiller, Kevin McDonald pakker sekken og reiser noen mil unna til Glandford Park og Scunthorpe.21-åringen har ikke mindre enn 64 kamper på CV’en (halvparten innbytter) å vise til hos the Clarets siden overgangen fra Dundee United, juni 2008. Midtbane-eleganten har derimot slitt med skader den siste tiden, noe som har begrenset spillemulighetene under Brian Laws; kun en kamp hittil i år – Carling cup-kampen mot Morecambe i august.

Vi gjør dem en tjeneste, samtidig som de gjør oss en tjeneste – Kevin trenger kamper, poengterer Laws som sender McDonald til sin tidligere klubb, Scunthorpe. De har en spillestil som kommer til å passe Kevin godt og det er et godt trekk for han også, han kommer til å spille i Championship, som betyr at vi kommer til å holde et øye med han – han drar ikke langt. Han er en talentfull spiller og har fortsatt mye tid, vi føler at det er fortsatt mye utvikling å hente ut av han og kanskje et opphold borte fra klubben kan gjøre han godt, avslutter Laws.

Super-Kev er tilgjengelig i ikke mindre enn syv kamper i løpet av sitt måneds lange opphold og vil få muligheten til å spille allerede på lørdag når Scunthorpe tar imot rivalen Doncaster Rovers. Andre potensielle motstandere vil være; Watford, Cardiff, Preston, Leeds, Hull og Middlesbrough.

Det er også kommet rapporter om at mindre kjente, Kevin Long, som har hovedsakelig spilt på reservelaget pakker også bag’en og reiser til lokalklubben, Accrington Stanley – også han i en måned. Burnley og Acc.Stanley har et godt forhold og klubben er også en av Burnleys farmerklubber.