Laws hyller Cork

Midtbanespiller og Leiesoldat, Jack Cork har imponert i Burnley-drakta og nå som Englands U-21 kamp mot Romania nærmer seg med stormskritt føler manager Brian Laws at noe ros og hyllest er på sin plass.

Cork som er under kontrakt med Premier League-kjempene, Chelsea FC håper å kunne kjempe de tre løvers U-21-lag til finalene i Danmark neste sommer – og Burnley-sjefen er henrykt på vegne av spilleren og spår en lys fremtid for spilleren på den internasjonale scene.

Han er i U-21 laget og hvem vet hvor langt han kan gå, uttaler Laws. Det er flott for klubben å ha spillere av hans kaliber, han har vært fantastisk for oss. Det tok sin tid å få han tilbake til klubben, han var en suksess med oss i Premier League og hans ønske ifjor var klar- å bli her. Konkurransen om hans underskrift var enorm og vi er takknemlige og henrykte over at han kom tilbake til oss – han nøt sin tid her, han liker spillerne og måten vi spiller på, det passer han og han har gitt oss det lille ekstra, vi er svært tilfreds med hans fremgang, avslutter Laws i sin hyllest til Cork.

Foruten Cork som har blitt kalt opp til det Engelske U-21 laget, har også Chris Iwelumo (Skotland), Andre Bikey (Kamerun) og Andre Bikey (Canada) kalt opp til hvert sitt respektive landslag.