Utlån og kontraktforlengelser

Burnleys manager, Brian Laws innrømmer at han planlegger å låne ut noen spillere i håp at de får seg spilletid, blant dem finner vi Kevin McDonald og andre som ikke navngis, mens det ligger en kontraktforlengelse for unge Jay Rodriguez.

Jeg tror at Kevin trenger å komme seg ut for å få et par kamper, i likhet med en eller to andre, røper Laws. Vi har hatt et par forespørsler angående en eller to av våre spillere og forhåpentligvis ordner vi noe neste uke. Vi kan gi dem muligheten til et låneopphold for å gå seg et par kamper, forfriske dem opp og ha dem klare når de kommer tilbake. Vi vil ha et klarere bilde bilde neste uke og håper på at klubber som har vist interesse kommer med et bud vi ønsker å forankre og gjennomføre, avslutter Laws om potensielle låneopphold.

En som atter en gang har vist seg fra positive sider i Championship er unge Jay Rodriguez som allerede har puttet inn to mål på tre kamper (syv inkl. innhoppene). Spissens kontrakt går ut om ikke lenge og som spillere flest ønsker han å ha trygghet de neste årene – det er Laws klar over.

Vi er klare over at hans kontrakt går ut om ikke lenge, poengterer Laws. Vi snakket med han flere uker siden angående en kontraktfornyelse, jeg sa at så fort vi kom oss ut at landslags-pausen, kom vi til å sette oss ned med agenten og prøve å få til noe, fordi vi ønsker å beholde han. Han er ung, han er en lokalgutt og han stortrives her – han går ingen steder, fastslår Laws.