Vanskelig lånevindu

Clarets-sjefen innrømmer at klubbens tabellplassering gjorde forhandlingene vanskeligere, noe som også ble styrket av et strålende samarbeid mellom Danny Ings og Sam Vokes. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi hadde noen utfordringer, sa Dyche, den åpenbare er at vi er på toppen og la oss si at noen klubber ikke er like imøtekommende med å låne deg spillere, fordi de ikke ønsker å forsterke oss – noe jeg forstår. Foruten det, så er det også innretting vil jeg si. Alle vet at vi ser på angrepet for å tilføye tilskudd og gi oss mer konkurranse. 

– Men realiteten er at våre to spisser flyr og scorer mål, og når jeg snakker med agenter og andre managere – er dere første spørsmål om de kommer til å spille? Det er en blanding av omstendigheter som gjør livet tøft, men jeg kan forsikre deg at telefonregningen denne uken kommer til å være interessant. 

– Vi ønsker at spillerne skal fortsette å prestere, men vi trenger også noen ganger den støtten som styrker oss i dybden gjennom skader og karantener. Men jeg tenker ikke for mye på det. Ser vi på det så har vi kommet langt uten å trenge for mye støtte og vi kommer til å fortsette med det vi har fordi spillerne nyter hva de gjør og det samme gjør fansen. Klarer vi å tilføye det, noe vi har ønsket en stund, så kommer vi til å gjøre det – det har bare ikke vært like enkelt å få til, avsluttet sjefen.