– Vi må riste oss av denne kampen

The Clarets gikk på en smell på Stadium of Light og det surret mange rykter etter at Danny Ings ble tatt av banen like etter timen, men sjefen poengterte at det ikke var snakk om noen skade – rettere en mental hvile for spissen som har blitt sterkt koblet til Liverpool.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det har vært heftige koblinger mellom Danny Ings og en overgang til Liverpool denne uken, de ryktene ble ikke mindre når spissen ble tatt av banen etter timen og erstattet med Lukas «the Juke» Jutkiewicz.

Clarets-sjefen Sean Dyche understreker at det ikke var snakk om noen skade eller overgang som var grunnen til byttet, rettere det at spilleren merket på kroppen alle ryktene.

– Danny er en ung mann, men han er fortsatt et menneske og det har vært mye snakk om han det siste døgnet. Det er ikke noe galt med han som du skjønner, det er fullstendig utenfor våre hender, men det var faktisk et spørsmål om vi skulle la han spille eller ikke. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Sannheten er at prestasjonene hans var litt utenom det vanlige på grunn av det (ryktene, red.adm). Han har vært utrolig, men jeg mener der påvirket han og jeg tenkte det ville være best å få han av og gi han et avbrekk. Danny Ings kommer til å være en Burnley-spiller neste uke og jeg er lei av å gjenta meg selv.

– Han kommer til å kose seg på trening neste uke og vil være til sine fulle fem igjen. Det blir noen dager med tullball til det hele stenger, så tror jeg at friheten vil komme tilbake. Idag virket det som om han var litt offer. 

– I løpet av kampen slapp vi inn to simple mål og det kan man ikke gjøre, etter det mener jeg vi spilte greit, men vi litt på kanten og vi har ikke der vi pleier å være.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi hadde to store sjanser i begge omgangene, men jeg vil ikke kritisere spissen for ikke å være på rett sted. Vi må riste oss av denne kampen og gjøre oss klare til neste. 

I mellomtiden venter hele Burnley-by i spenning på hvem som kan entre Turf Moor innen overgangsvinduet stenger.

– Vi har vært aktive og det er et par vi håper på. Det er en som bygger seg opp for øyeblikket, men det er ingen garantier. Jeg har erfaringer fra begge fronter på dette, men vi er i et visst marked – det er penger å bruke, det må jeg få lov til å legge til og understreke. Vi har ikke enorme summe rå bruke, så vi må handle klokt, men vi er aktive og må se hvor hva som skjer, avsluttet Dyche.