Vinterens ryktebørs

Historisk sett har ikke Burnley vært de mest aktive i januar, men har allikevel en fortid med å rekruttere nye spillere til Turf Moor. Redaksjonen oppsummerer ryktene

Inn

Demetri Mitchell
Manchester United-spilleren er for tiden på lån hos Hearts og har gjort sakene sine bra for skottene. 22-åringens kontrakt går ut i sommer og med usikkerhet rundt fremtidig klubbmanager, snuser Sean Dyche og Eddie Howe på forsvareren.
Demetri kan bekle hele venstre siden på banen og ville være en klok forsterkning med sin fleksibilitet.
Verdsatt til: £350.000
Posisjon: venstre forsvar, venstre midtbane, venstre ving

Jayden Bogle
Derbys stjerneskudd har imponert for the Rams denne sesongen. 18-åringen har fått tillit i 22 kamper denne sesongen og spilte bra mot både Manchester United og Chelsea i cupene. Ikke overraskende tiltrekker det seg oppmerksomhet og forsvareren ville vært en meget god kandidat til å erstatte Phil Bardsley når den tid kommer. Bournemouth har også vist interesse for unggutten. Derby skal kreve £8m.
Verdsatt til: £220.000
Posisjon: Høyre forsvar

00Foto: BurnleyFC.com

Matt Phillips
West Bromwich-spilleren har vært ryktet til Turf Moor tidligere og med Aaron Lennon skadet og en skadeplaget Robbie Brady ryktes en ny ving til Turf Moor. 27-åringen er i sin beste alder og har over 100 Premier League-kamper på CV’en.

Denne sesongen har vingen vært effektiv med fem mål og seks målgivende, men det spørs om West Bromwich er villige til å gi slipp på en av sine nøkkelspillere.
Verdsatt til: £8,1m
Posisjon: høyre ving, venstre ving og offensiv midtbane

Ut

Jimmy Dunne
Midtstopperen returnerte fra låneoppholdet med Hearts etter verdifull erfaring i Skottland. 21-åringen fikk en kamp for U23-laget og er ryktet et nytt låneopphold. Denne gang er det Sunderland som er interesserte i spillerens tjenester ut sesongen.
Verdsatt til: £270.000
Posisjon: Midtstopper

Status: Bekreftet lån til Sunderland ut sesongen 2018/19
(9.januar)

Ntumba Massanka
22-åringen kom tilbake fra Dover i januar og blir nå lånt ut atter en gang. Denne gang går det til utlandet og Belgisk 3.divisjon.
Verdsatt til: ukjent
Posisjon: Spiss

Status: Bekreftet lån til Racing White Daring Molenbeek ut sesongen 2018/19.
(9.januar)

Foto: BurnleyFC.com

Ali Koiki
Forsvareren har gjort det bra for U23-laget og nå er tiden kommet for en større utfordring. 19-åringen pakker kofferten for første gang siden overgangen i 2016 og reiser til Swindon Town ut sesongen.
Verdsatt til: Ukjent
Posisjon: venstre forsvar

Status: Bekreftet lån til Swindon Town ut sesongen 2018/19
(10.januar)

George McMahon
Burnleys unge keeper ankom fra Rotherham i sommer og har tilbrakt tid med U23-laget. Det har blitt nyttig erfaring, men nå drar 18-åringen på lån til Ashton United.
Verdsatt til: ukjent
Posisjon: Keeper

Status: Ashton United henter 18-åringen på lån ut sesongen 2018/19.

Foto: BurnleyFC.com

Joe Hart
Mange hevet øyebrynene når Sean Dyche hentet den tidligere landslagskeeperen til Turf Moor i sommer. Ting har ikke gått på skinner for 31-åringen som har sluppet inn 41 mål i første halvdel av sesongen.

På tross av dette regnes han blant mange å ha vært den beste spilleren. Preston North End har allerede forhørt seg om Pope og Hart og nå snuser de på Hart. Det skal dreie seg om et lån ut sesongen.
Verdsatt til: £6,3m
Posisjon: Keeper
Status: Preston signerte Connor Ripley fra Middlesbrough og dermed ser overgangen ut til å gå i vasken. (9.januar)

Foto: BurnleyFC.com

James Tarkowski
Engelske medier melder Jörgen Klopp har utfordringer i forsvar og ser mot Burnley og deres landslagsspiller James Tarkowski.

26-åringen er populær og verdsatt på Turf Moor og med en kontrakt til sommeren 2022 blir han ingen billig mann. Alt ligger alt til rette for et latterlig krav og utvalgte medier mener at Liverpool må ut med opp til £50m. For et lån (!) ut sesongen, bare så det er sagt.
Verdsatt til: £13.5m
Posisjon: sentral forsvar, høyre forsvar, defensiv midtbane
(9.januar)