Vokes: – En enkel avgjørelse

Sam Vokes pressekonferanseSam Vokes uttrykte glede over å ha forlenget med the Clarets etter å ha etablert seg på førstelaget til manager Sean Dyche og funnet seg til rette i lokalområdet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen fryder seg over å endelig kunne slå røtter etter å ha forlenget kontrakten med Turf Moor-klubben til 2017. Walisieren hadde to år igjen av kontrakten og røper at det ikke var noe å nøle over når kontraktstilbudet kom på bordet etter en strålende start på sesongen.

Vokes har tilbrakt mye tid i forskjellige klubber på lån, blant annet Bristol City, BRighton, Norwich og Leeds United.

Det er godt å sikre seg plass her de neste tre årene og jeg ser fram til det, sa Vokes. Det var en enkel avgjørelse å ta, det har vært en god sesong så langt og det er godt å kunne slå seg til ro her.

– Tidligere i karrieren hadde jeg et par låneopphold som tok meg over hele landet, men det er godt å skrive under her for de neste par årene.

– Det har vært fantastisk for meg å kunne slå meg til ro og jeg tror vi har vist potensialet vi har hatt de siste par årene ved å presse toppen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi har et herlig lag for øyeblikekt og flotte spillere som produserer de sjansene for deg, så det er herlig for meg fordi vi vet at vi kommer til å skape sjanser og score mål. 

– Jeg slet litt det første året fordi vi hadde spisser som Charlie (Austin) på daværende tidspunkt som gjorde jobben, men dette året har jeg fått min sjanse og føler jeg har tatt den godt imot. 

Jeg har ikke hatt mye regelmessig fotball de siste fem-seks årene, men jeg har blitt gitt en sjasne og målene har kommet deretter. 

– Å forbedre ethvert aspekt av spillet kommer med spilletid og jeg mener at måten laget spiller på gjør at vi kan kjempe, fordi vi har satt oss selv i en flott posisjon, avsluttet Vokes.