Vokes takker for alt

Wolverhampton-spiss Sam Vokes tilbrakte tre måneder på Turf Moor, der han ble populær hos fansen etter noen fine og viktige scoringer for de lilla- og lyseblå. Minnene, de takker han for og ønsker Lancashire-laget alt godt i fremtiden. 

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldaten er en tidligere kjenning av Howe etter å ha tilbrakt litt tid på Dean Court og Bournemouth i sin tid og manageren likte tydeligvis det han så, for det tok ikke lange tiden før de to igjen ble gjenforent. Hovedpersonen selv takker for opplevelsene, minnene og gleden av å bli kjent med Clarets-fansen.

Når enn jeg spiller, prøver jeg å gjøre et inntrykk, sa Vokes som nettet to mål for the Clarets. Seiersmålet på Upton Park var et bra et for meg, jobben var å hoppe inn, score mål og jeg liker å tro at jeg klarte det. Jeg fikk ikke spilt så mange kamper som jeg håpet på, men det reflekterer hvor god konkurranse de har på topp akkurat nå. 

Jeg kjente sjefen fra før, men det har vært fantastisk. Det har vært en flott tid hvor jeg har stortrivdes og fått gode venner som jeg kommer til å holde kontakt med videre. Jeg håper de klarer å jobbe seg opp, også resten av sesongen, avsluttet Vokes.