Aaron Lennon tilbake til Burnley

Vingen er tilbake på Turf Moor etter ett år i Tyrkia. Sjefen mener at overgangen var riktig, men håper fortsatt på forsterkninger.

Aaron Lennon signerer en tolv måneders kontrakt med Burnley etter å ha tilbrakt de siste ukene sammen med resten av laget. Den tidligere landslagspilleren måtte forlate Burnley sommeren 2020 når kontrakten hans gikk ut og daværende styreformann strammet grepet om ressursene. Etter ett år i Tyrkia er Lennon tilbake i Lancashire.

34-åringen fikk spille flere kaper under sesongoppkjøringen og en signering for the Clarets var strengt forventet. Dyche er glad for å ha spilleren tilbake og begge røper at det var et gjensidig ønske om å bli værende forrige sommer.

Foto: BurnleyFC.com

Vi må forsikre oss at vi kan hente inn spillere. Han var en vi kunne hente og da ville vi det. Han har vært en veldig god utøver for oss, han vet hvordan spillerne jobber og han kjenner til miljøet. Vi er fortsatt aktive og ser etter forsterkninger, men det har alltid vært krevende her, så noen ganger må vi ta det vi kan og ta spillere vi føler vet hvordan vi jobber og det gjør helt klart han.

Han fungerer for oss, han er flittig, en god utøver, er god å ha i gruppen og har mye energi. Vi ønsket ikke å miste han til å begynne med, men nå er han her. Spillerne og jeg vet at vi er aktive på markedet og hvis vi kan få inn spillere som kan påvirke oss og der prøver vi å få til, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Hovedpersonen selv er strålende fornøyd over å ha formalisert overgangen.

Jeg er så glad og begeistret for å få landet avtalen. Det føles som om jeg ikke har vært borte i det hele tatt, det er en utrolig sammensveiset gruppe. For å være ærlig, så ville jeg ikke dra, men det er fobi nå.

Det var en fin opplevelse i Tyrkia, men jeg er glad for å være tilbake, sa Aaron Lennon.