All ære til Hendrick

Manageren hyllet Hendrick og de andre innbytterne etter at the Clarets sikret et sent poeng mot Brighton i helgen. Midtbanespilleren føyde seg inn i rekken av spillere med over 100 kamper for Lancashire-laget og feiret det på utmerket vis.

Iren ble satt utpå rundt timen i en periode der Burnley både lå under press og resultatmessig. Neal Maupay sendte hjemmelaget i føringen like etter sidebytte og the Seagulls var nærmere flere mål enn det Burnley var utligning. Det var før Hendrick og Vydra samspilte godt og sørget for poengdeling. Manageren var fornøyd over at midtbanespilleren, som fikk sin 100.kamp, fikk satt sitt preg på kampen.

Foto: BurnleyFC.com

All ære til Jeff fordi han er en fantastisk profesjonell. Det var små marginer og han er litt uheldig som ikke spiller for øyeblikket. Spillerne tenker nok at laget plukker ut seg selv, men jeg har fortalt dem at det ikke er tilfellet og Jeff banket helt klart på døren denne gang. Han fortjente det og det er helt sikkert at han kommer til å få spille mer denne sesongen.

Vi vet at dette er et lagspill og alle tre innbytterne som kom utpå påvirket kampen og for en mentalitet det viser. Vi har gjort det så mange ganger og det er fordi det er en felles mentalitet i gruppen. Vi gir alt i hver kamp og i løpet av en sesong så får vi tilbake for det. Lagånden kan ikke undervurderes og denne gangen sikret det oss et verdifullt poeng.

Foto: BurnleyFC.com

Det er en merkelig følelse fordi jeg følte at vi var fantastiske de første 25 minuttene. Vi hadde to eller tre gylne sjanser og det er der de store lagene straffer andre, men vi spilte bra. Vi klarte å bryte spillet deres, men de fant etterhvert en mer velkjent rytme fra forrige sesong og ble et annet lag. Balansen i spillet jevnet seg ut, men i annen omgang var de gode.

All ære til dem og vi fikk aldri et grep om kampen. Vi så ikke ut som oss selv med alt for mange langpasninger og vi ventet på at noens kulle gjøre noe. Jeg ønsker ikke å kritisere det fordi det er den første gang denne sesongen vi ikke klarte å levere helt. Vi gjorde noen endringer og jeg er fornøyd med alle tre byttene fordi de påvirket kampen og førte til at Jeff utlignet med et fint mål, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Hendrick ble den fjerde spilleren som kan vise til 100 kamper for Burnley. Barnes, Mee og Vokes er medspillerne under Dyche-æraen med milepælen.

Jeg er henrykt over å ha 100 Premier League kamper. Det er en herlig ting og noe jeg har drømt om siden jeg var barn, men det viktigste var å hjelpe lagene med å sikre poeng. Jeg var ikke klar over at vi var på tilleggsminuttene og prøvde å komme meg på ballen. Jeg linket opp med Dwight og fortsatte inn i boksen. Vyds la opp ballen og jeg klarte å komme til og skyte på direkten. Det var fint og noe jeg ofte gjør på trening. Det gjelder å ta det over på banen og hjalp heldigvis laget med ett poeng idag.

Guttene startet veldig bra, men vi kan ikke være gode i 90 minutter. Brighton kom inn i kampen og guttene måtte plante bena på bakken. Det var en tøff dag og veldig varmt, men som vi pleier å gjøre, så var vi med i kampen og ga oss selv en sjanse til å få noe ut av kampen. Karakteren i laget gjorde at vi fortsatte og fikk målet. Ethvert poeng vi får på bortebane er bra. Guttene har startet sesongen godt og plukket opp poeng på veien, nå må vi bare sparke videre og sikre flere poeng, sa Hendrick.

Foto: BurnleyFC.com