Alt klaffet mot West Ham

Manageren var betraktelig mer tilfreds med oppvisningen mot West Ham enn de foregående kampene. Måten laget løftet seg var gledelig å se på, selv om det måtte noen nye ansikter til.

The Clarets ville sprette tilbake etter en meget skuffende kamp mot Sheffield, der ingenting gikk på skinner og sørget for det tredje strake tapet. Det ble en perfekt respons der ballen fant nettet flere ganger enn det resultatet skulle tilsi og spissene takket for en kontraktforlengelse.

Foto: BurnleyFC.com

Det glemmes raskt. Forrige helg presterte vi dårlig og var milevis unna der vi ville være. Spillerne visste at de spilte under det som var påkrevd og trengte ikke si det til meg, men vi har faktisk gjort det bra denne sesongen og jeg liker det de prøver å få til. Man trenger ikke å tenke for mye på en enkelt prestasjon og vi var tilbake der vi ønsket å være idag.

Fra da kampen startet kunne man se kroppsspråket og viljen var der. Alle ville vinne duellene overalt på banen. Resultatet kunne vært høyere. Ikke misforstå meg, 3-0 er et meget godt resultat og et vanskelig et i Premier League. Øynene deres var i live og troen var tilbake, og i løpet av en sesong er det tellende. Vi tar alle en heldig eller svak seier nå og da, men man ønsker å prestere i kampene og dette var en prestasjon verdig seier.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg gjorde et par endringer idag og det var vanskelig for spillerne som måtte ut fordi jeg har mye respekt for dem. Det er jobben min og jeg tenkte hardt og lenge over det fordi vi må være sterke kollektivt. Gjør man endringer, så vil man at de skal prestere og det gjorde de!

Dwight hadde en vanskelig kamp forrige uke, men han spratt tilbake og leverte en veldig god kamp idag. Hans motstandsdyktighet kommer til å vokse av slike kamper. Han var ikke seg selv og jeg prøver å stole på mennesker og gi dem en sjanse. Han presterte igjen, fortsetter å lære, tilpasse seg og deler av utviklingen hans kommer til å være tøff for å se om han kommer seg. Jeg sa til han at jeg kommer til å sparke han et sted hvis han ikke begynner å smile mer. Han viker å sette pris på fotball og det er det viktigste for meg, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Kampens første målscorer Ashley Barnes håper det er mange flere mål i vente av partnerskapet hans med Chris Wood slik det var forrige sesong. Begge signerte nye kontrakter denne uken og feiret det med et mål hver. Det ble 22 mål forrige sesong signert Wood og Barnes, et antall de ønsker å øke.

Ære til Chris. Han var på rett sted til rett tid og det er det han lever av. Det var en herlig ball fra Dwight og en god prestasjon av hele laget. Jeg mener ting er bedre nå sammenlignet med samme periode forrige sesong, og måtte det fortsette slik. Det er en lang sesong og forhåpentligvis kan vi komme oss forbi det.

Foto: BurnleyFC.com

Det er alltid fint å sette ballen i nettet. Dessverre har jeg brent et par sjanser i det siste der jeg burde ha scoret og det gjør noe med en. Som spiss vil man prøve hele tiden og jeg hadde blitt enda mer irritert hvis jeg ikke hadde fått de sjansene. Jeg må fortsette å jobbe hardt og må det fortsette slik jeg kan fortsette å score mål.

Forrige uke var ikke akseptabel og vi trengte å få det på rett kjøl. Vi er tilbake til der vi var; forsvare oss godt og presse fra alle kanter. Det var enormt og med en landslagpause som kommer trengte vi å hente poeng. Vi klarte det og sikret seieren vi trengte. Vi gikk utpå der og alt føltes annerledes. Vi var med fra begynnelsen av, satte inn mål, forsvarte utmerket og hele kampplanen fungerte til punkt og prikke. Det var det vi ville, sa Barnes.

Foto: BurnleyFC.com