Spissduoen forlenger

Ashley Barnes og Chris Wood signerte begge en kontraktforlengelse som binder dem til klubben de neste tre årene, med opsjon på ytterligere ett år. Duoen er naturligvis meget tilfredse med dette og Barnes ser fram til å avslutte karrieren i Lancashire.

Jeg hadde likt å legge skoene på hyllen etter oppholdet her. På nåværende tidspunkt kan jeg ikke se for meg noen andre steder enn her og jeg vil fortsette å spille på det høyeste nivået. Forhåpentligvis for Burnley. Jeg ønsker å spille og ønsker en kontrakt etter dette. Når man er i 30-årene sier mange at du snart er ferdig, men jeg ønsker å spille så lenge som mulig.

Jeg har fortsatt mye å lære og mye å oppnå, jeg ønsker å bli i Premier League til jeg legger opp, sa Barnes.

Foto: BurnleyFC.com

Spisskollega Wood er glad på begges vegne og ser fram til å kunne etablere et sterkt partnerskap med Barnes. Wood har vært i flere klubber i løpet av karrieren, men sjeldent lenger enn to-tre år og det ønsker han å gjøre noe nå.

Det er gode nyheter for oss begge som spisser. Det er alltid fint å bli annerkjent og fantastisk at det er spikret. Det er fint å ha vært her i to år og ha slått seg til ro. Jeg er glad for å være her og nå dreier det seg om å se fremover og gjøre det enda bedre. Det føles som hjemme, det er en fin base og et fint sted å være.

Jeg har ikke fått slått meg til ro på tidligere steder og tror at to- og et halvt år er det lengste jeg har vært i en klubb. Forhåpentligvis kan jeg være i fire, fem, seks – syv år hadde vært herlig. Jeg er veldig glad for å ha skrevet under og ser fram til fremtiden.

Dette er det vi har forpliktet oss til. Vi anser Burnley for å være i Premier League i mange år fremover og ønsker å være her. Vi ønsker å spille fotball i denne ligaen resten av karrierene våre og forhåpentligvis med Burnley, sa Wood.

Foto: BurnleyFC.com